Meniu
Cosul de cumparaturi

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb

Cod produs: 011110022085 Model: FTXF20E / RXF20E

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb
Disponibilitate: La comanda
  2.850,00 Lei
  Fără TVA: 2.850,00 Lei
  Pretul afisat include TVA

  Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

  Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

  Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb

  Aparat de aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU, FTXF20E RXF20E, A++, Alb

  2.850,00 Lei

  2.850,00 Lei

  Aer conditionat Daikin Sensira 7000 BTU FTXF20E RXF20E

  clasa A++

  Aparat de aer conditionat cu montare pe perete

  Aparat aer conditionat Sensira 7000 BTU - Daikin a creat o solutie avansata pentru controlul eficient al temperaturii si al calitatii aerului. Unitatea optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de functionare, in timp ce asigura o temperatura ideala in orice moment al zilei. Modul Putere asigura o racire rapida a camerei atunci cand este nevoie, iar functionarea silentioasa a unitatii interioare garanteaza un confort maxim, fara zgomotul deranjant.

  Cu filtrul de aer integrat, Sensira indeparteaza poluantii din aer, inclusiv praful si polenul, pentru a asigura o calitate ridicata a aerului. Cu aplicatia optionala Onecta, poti controla unitatea de la distanta, prin intermediul smartphone-ului tau sau al asistentului vocal Google sau Amazon Alexa. Programatorul de 24 de ore iti permite sa programezi setarile de temperatura pentru a fi active la ore specifice, pentru un confort optim si eficienta maxima a consumului de energie.

  Toate aceste caracteristici sunt disponibile intr-un singur aparat de aer conditionat gama Sensira de 7000 BTU, oferind o solutie completa si avansata pentru incalzirea si racirea eficienta a oricarei camere.

  Beneficii Sensira 7000 BTU FTXF20E RXF20E

  Daikin Sensira 7000 BTU aduce la un loc toate functiile inteligente intr-o unitate interna ce produse un zgomot de doar 20 db, echivalent cu o soapta.

  Profita de garantia extinsa si suport din partea Daikin prin programul Stand by Me.

  Alege Daikin Sensira FTXF-E


  Daikin Sensira 7000 BTU WiFi

  Aplicatia Onecta (optional)
  Cu ajutorul aplicatiei Onecta, puteti monitoriza si programa setarile aparatului de aer conditionat Daikin Sensira pentru a asigura un climat confortabil in incapere, in functie de preferintele dumneavoastra personale. De exemplu, puteti programa aparatul de aer conditionat sa se activeze sau sa se dezactiveze automat in functie de programul dumneavoastra zilnic sau sa ajusteze temperatura in functie de conditiile meteorologice exterioare.

  Prin intermediul aplicatiei Onecta, gestionarea aparatului de aer conditionat Sensira FTXF-E devine mult mai usoara si mai accesibila, permitandu-va sa beneficiati de un nivel optim de confort si eficienta energetica.


  Inverter

  Inverter
  Gama Sensira de 7000 BTU dispune de o tehnologie avansata de inverter, care optimizeaza performanta compresorului pentru o eficienta maxima si o temperatura stabila in incapere. Compresorul cu inverter ajusteaza continuu viteza in functie de nevoile reale de racire sau incalzire, evitand astfel pornirile si opririle frecvente care pot duce la un consum mare de energie. Aceasta permite economisirea de energie cu pana la 30%, reducand astfel costurile de energie si impactul asupra mediului. In plus, tehnologia inverter asigura o temperatura constanta in incapere, fara variatii mari de temperatura, ceea ce garanteaza confortul termic pe tot parcursul zilei. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat eficient din punct de vedere energetic, dar si confortabil in utilizare.


  Numai ventilator

  Numai ventilator
  Unitatea interna Sensira absoarbe aerul din camera, il trece prin filtrele sale pentru a-l purifica si il sufla inapoi in incapere. Aparatul poate sa functioneze independent in acest mod fara a raci sau incalzi aerul. Modul de ventilatie este perfect pentru sezonul cald.


  Comutare automata

  Comutare automata intre racire si incalzire
  Functia de comutare automata intre racire si incalzire a aparatului de aer conditionat Daikin permite aparatului sa aleaga automat intre modurile de incalzire si racire in functie de temperatura setata de utilizator si temperatura actuala din camera.

  Atunci cand utilizatorul seteaza o temperatura dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incalzire si racire, in functie de care dintre ele este necesar pentru a atinge rapid temperatura setata. De exemplu, daca temperatura setata este mai ridicata decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a ridica temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura setata este mai scazuta decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.


  Turatie automata

  Viteză automata a ventilatorului
  Functia de "Viteză automata a ventilatorului" selecteaza automat viteza necesara a ventilatorului pentru a ajunge la temperatura setata sau pentru a mentine temperatura dorita, fara a fi necesara interventia manuala. Aceasta asigura un confort termic optim, cu consum redus de energie.


  5 trepte turatie

  Trepte viteza ventilator (5 trepte)
  Caracteristica "Treptele viteza ventilatorului" ofera utilizatorului posibilitatea de a selecta pana la 5 trepte de viteza ale ventilatorului. Aceasta functie asigura un control precis al fluxului de aer si permite utilizatorului sa ajusteze nivelul de confort in functie de preferinte.


  Icon Mod Putere

  Modul Putere
  Atunci cand modul Putere este activat, aparatul de aer conditionat Daikin Sensira functioneaza la o capacitate mai mare pentru a racori sau incalzi rapid camera, indiferent de diferenta de temperatura dintre temperatura setata si temperatura actuala din camera. Astfel, utilizatorii pot beneficia rapid de un mediu confortabil in camera lor, chiar si in cazul in care temperatura din camera este semnificativ mai ridicata sau mai scazuta.


  Functionare silentioasa UI

  Functionare silentioasa a unitatii interioare
  Reducerea nivelului de zgomot al unitatii interioare poate fi deosebit de utila in timpul somnului, in incaperi de dormit, in sali de lectura sau in orice alt spatiu unde se doreste o functionare discreta a aparatului de aer conditionat. Astfel, utilizatorii pot beneficia de confort termic fara a fi deranjati de nivelul de zgomot generat de aparatul de aer conditionat.

  Aceasta functie de functionare silentioasa a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat Daikin Sensira ofera un plus de confort utilizatorilor, permitandu-le sa se bucure de un mediu linistit si relaxant in timpul utilizarii aparatului de aer conditionat.


  Filtru aer

  Filtru aer
  Filtrele de aer utilizate in unitatile de aer conditionat Daikin Sensira au rolul de a captura si retine particulele de praf si alte impuritati din aerul interior, asigurand astfel un aer curat in interiorul camerei.


  Programator 24 ore

  Programator pentru 24 de ore
  Cu Programatorul de 24 de ore integrat in gama Sensira de 7000 BTU, poti programa cu usurinta unitatea sa porneasca racirea sau incalzirea camerei oricand, in intervalul de 24 de ore. Aceasta caracteristica iti permite sa optimizezi consumul de energie si sa ai o temperatura ideala in orice moment al zilei sau al noptii, fara a fi nevoie sa ajustezi manual setarile.

  Programatorul poate fi setat pentru a se activa in orice moment, indiferent daca esti acasa sau nu, astfel incat sa poti fi sigur ca camera ta va fi intotdeauna la temperatura dorita. Aceasta este o caracteristica utila pentru cei care isi doresc un control precis al temperaturii si un consum de energie eficient.


  Programul uscare

  Programul uscare
  Programul de uscare integrat in gama Sensira de 7000 BTU reduce nivelul de umiditate din incapere fara a afecta temperatura. Aceasta functie este utila in special in zone cu umiditate ridicata, precum baia sau bucataria, unde poate fi dificil sa mentii un nivel optim de umiditate. Prin activarea acestei functii, unitatea de aer conditionat va extrage umiditatea din aerul din incapere, reducand nivelul de umezeala si evitand astfel formarea de condens pe pereti sau ferestre. In plus, programul de uscare ajuta la prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii care pot afecta calitatea aerului din incapere. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aer mai curat si un mediu de viata sanatos.


  Oscilare automata

  Oscilare automata verticala
  Clapetele aparatului de aer conditionat se misca in mod automat in sus si in jos, distribuind aerul in intreaga incapere intr-un mod uniform. Aceasta previne formarea de zone reci sau calde in camera si asigura o climatizare echilibrata.

  Oscilarea automata verticala a clapetelor este conceputa pentru a asigura acoperirea completa a incaperii, indiferent de dimensiunea acesteia. Astfel, aerul cald sau rece este distribuit in mod uniform in toate colturile camerei, asigurand un climat confortabil in orice zona a incaperii.


  Repornire automata

  Repornire automata
  Functia de "Repornire automata" asigura ca, dupa o cadere de tensiune, unitatea se va reporni automat cu setarile originale. Aceasta elimina necesitatea interventiei manuale si asigura ca aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze in mod eficient si convenabil.


  Auto-diagnoza

  Auto-diagnoza
  Functia de auto-diagnoza detecteaza automat orice probleme in functionarea sistemului de aer conditionat si afiseaza un cod de eroare pe display-ul unitatii interioare, pentru a simplifica intretinerea si identificarea rapida a problemelor. Aceasta ajuta la prevenirea eventualelor avarii majore si reduce costurile de intretinere pe termen lung.


  Telecomanda Sensira

  Telecomanda
  Telecomanda permite utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat Daikin Sensira de la distanta, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu. Telecomanda poate fi utilizata pentru a porni sau opri aparatul, pentru a regla temperatura si viteza ventilatorului, pentru a schimba modul de functionare si multe altele, oferind o experienta confortabila si usoara utilizatorilor.


  *Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

  Caracteristici generale
  Tehnologie Wi-FiWiFi Ready
  Capacitate generala [BTU/h]7000
  Suprafata [m²]14 ~ 22
  Capacitate racire [kW]1.30 / 2.00 / 2.40
  Capacitate incalzire [kW]1.30 / 2.40 / 3.30
  Garantie5 / 3 Ani*
  Unitate interioara
  Culoare carcasaAlb lucios
  Tip filtruFiltru praf lavabil
  Cod unitatea interioaraFTXF20E
  Nivel de zgomot [dBA]20 / 25 / 33 / 39
  Dimensiuni LxHxA [mm]770 x 286 x 225
  Unitate exterioara
  Diametru tevi conexiune gaz [mm]9.52
  Diametru tevi conexiune lichid [mm]6.35
  Interval de functionare racire [°CDB]-10 ~ 48
  Interval de functionare incalzire [°CDB]-15 ~ 24
  Lungime maxima traseu [m]20
  Diferenta de nivel [m]12
  Cod unitatea exterioaraRXF20E
  Dimensiuni LxHxA [mm]675 x 555 x 284
  RefrigerantR32
  Eficienta
  SEER6.50
  SCOP4.20
  Clasa energetica racireA++
  Clasa energetica incalzireA+
  Consum anual de energie racire [kWh]108
  Consum anual de energie incalzire [kWh]749
  Date electrice
  Alimentare electrica [V/Faza/Hz]220-240/1/50
  Altele
  MontajLa cerere
  Taxa verdeinclusa in pret

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie