Meniu
Cosul de cumparaturi

Conditii de livrare si plata

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului nostru se poate realiza astfel:

1. Cash la sediu sau la livrarea produselor (Ramburs)

Rambursul reprezinta modalitatea de achitare a comenzii in momentul livrarii. Aceasta varianta este un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si are taxa financiara de 3 Lei. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.
Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON numerar pe zi.
Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 RON numerar pe zi.
Prompt Service Clima SRL isi rezerva dreptul ca pentru anumite produse, metoda de plata ramburs sa fie dezactivata.

2. Plata prin OP (ordin de plata)

Dovada platii trebuie transmisa catre SC Prompt Service Clima SRL la adresa de e-mail contabilitate@prompt-service.ro. Livrarea produselor/serviciilor se va efectua numai dupa ce s-a confirmat intrarea banilor in cont;

3. Tranzactii online

3.1 Magazinul online prompt-service.ro / climada.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile LibraPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

3.2 Magazinul online prompt-service.ro / climada.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3.3 Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2->6 rate fara dobanda.
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:
- Raiffeisen Bank Standard
- Raiffeisen Bank Vodafone
- Raiffeisen Bank eMag
- Raiffeisen Bank Gold
- Raiffeisen Bank World
Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda"
1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de
rate dorit – 2->6 rate
2. Efectuezi plata propriu-zisa
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link
(https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/)

3.4 Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:
- 6 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online
- 3% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

 • Rate fara dobanda
 • perioada de gratie de pana la 56 de zile
 • comision zero la toate cumparaturile
 • plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

3.5 Plata in rate! Super usor! LeanPay
Acum ai la dispozitie cea mai simpla modalitate de a plati in rate! Procesul este rapid, simplu si unic pe piata din Romania, indiferent daca decizi sa cumperi online sau direct din magazin.
Urmeaza pasii de mai jos:

 • Accesezi magazinul online si iti alegi produsul dorit
 • Adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi
 • Selectezi metoda de plata: Leanpay
 • Alegi suma si numarul de rate lunare convenabil
 • Introduci informatiile necesare si apoi, pe loc, vei primi raspunsul
  Vei primi contractul pe adresa de e-mail, iar produsul achizitionat il vei primi la adresa furnizata

*Plata in rate nu este activa pentru produsele din categoriile "Resigilate" si "Piese de schimb".


LIVRARE SI TRANSPORT

1. Ridicare personala

De la punctele de lucru situate in locatiile:

1. Bucuresti – Calea Giulesti 142 – se poate realiza plata cu numerar / card / card in rate

2. Ilfov – Buftea – Sos Bucuresti – Targoviste nr 1D – se poate realiza plata numai cu card (fara rate)

3. Prahova – Campina – Bd 1 Decembrie 1918 nr 10 – se poate realiza plata cu numerar / card / card in rate

2. Conditii de livrare:

- Produsele livrate sunt insotite de factura fiscala / aviz si certificate de garantie – dupa caz

- Livrarile se efectuaza cu masini – cu un singur sofer – pana la prima usa. (definire concept de prima usa: usa de bloc de la intrare in bloc / usa de poarta de la intrare in curte )

- Manipularea produselor se poate realiza la cerere initial inainte de a pregatii expeditia – acolo unde este posibil – si cu costuri ce vor fi comunicate in scris ca si raspuns la solicitarile clientilor.

- Produsele se expediaza in cutii originale – la care este posibil sa fie aplicate extra-cartoane, folii de protectie si alte elemente ce vin sa ne protejeze produsul in asa fel incat sa ajunga in cele mai bune conditii

- Functie de tipurile de ambalare se va percepe o taxa suplimentara – fixa - taxa de ambalare.

3. Livrare Nationala (inclusiv Ilfov si Bucuresti)

Livrarea este asigurata in functie de tipul produsului, disponibilitatile fizice si solicitarile clientilor cu ajutorul companiilor de transport: Fan Courier, Sameday, Raben si flota proprie Prompt Service


*Pentru localitatile ce nu se afla in raza de acoperire a curieratului (km suplimentari), taxa de transport este comunicata de un reprezentant prompt-service.ro
**Pentru a avea o informatie corecta privind costul transportului rog contactati un reprezentat Prompt-Service la numerele: 0212.600.600 si 0725.223.238 sau pe mail: office@prompt-service.ro

4. Timpul de livrare

Livrarea se efectueaza in 24/72 ore in functie de locatia dvs. si de traseele curierilor livratori. Exista posibilitatea ca livrarile sa fie intarziate de factori care nu tin de Prompt Service Clima - de exemplu: perioada sarbatorilor, intemperii etc.

Exista cazuri in care datorita unor factori care de cele mai multe ori, nu tin neaparat de noi livrarea poate intarzia, dar va asiguram ca vom depune tot efortul ca timpul dumneavoastra de asteptare sa fie minim.
Exemplu factori externi ce pot intarzia livrarea: blocaje de trafic cauzate de intemperiile naturii etc.

Termenul de livrare exact va fi comunicat de catre reprezentantul Prompt-Service in momentul confirmarii comenzii Dumneavoastra, existand posibilitatea alegerii unui interval orar in care sa se realizeze livrarea.

*IMPORTANT: Toate promotiile cu titlul de TRANSPORT GRATUIT, se aplica doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat (fara kilometrii suplimetari).

**Produsele livrate national prin curier rapid sunt impachetate in mod optim pentru a realiza cea mai buna protectie a produsului expediat. Clientii au obligativitatea de a verifica la primirea coletului, integritatea acestuia si daca se constata urme clare de lovituri ale ambalajului, care pot cauza stare a produsului sa refuze coletul si totodata sa scrie pe awb-u curierului motivul refuzului.

***Pentru gama de produse SERVICII plata in rate este momentan dezactivata. Se pot achizitiona servicii impreuna cu alte produse complementare pentru achitarea in rate. Plata serviciilor se poate face doar integral prin plata online cu cardul sau ordin de plata. Detaliile suplimentare se stabilesc ulterior, cu operatorul.