Meniu
Cosul de cumparaturi

Aer conditionat model

Aer conditionat Daikin modele

Dacă sunteți în căutarea unui aer condiționat de înaltă calitate, modelele Daikin pot fi o opțiune excelentă. Daikin este un producător japonez de renume mondial, specializat în sistemele de climatizare. Compania oferă o gamă largă de modele de aer condiționat, care pot fi personalizate pentru a satisface nevoile oricărui spațiu.

Daikin Sensira

Daikin Sensira este unul dintre cele mai populare modele de aer condiționat de la Daikin. Aceasta oferă un echilibru perfect între eficiență energetică și performanță. Sensira este disponibil într-o varietate de capacități de răcire și încălzire, și este foarte silențios, ceea ce îl face ideal pentru dormitoare și camere de zi.

Caracteristici și funcții Daikin Sensira FTXC & FTXF: Mod Economic*, Economisire în modul standby, Numai ventilator, Modul Confort*, Modul Putere, Comutare automată între răcire și încălzire, Funcționare silențioasă a unității interioare*, Mod somn confortabil**, Filtru dezodorizant cu apatit de titan**, Filtru de aer lavabil, Oscilare automată verticală, Viteză automată a ventilatorului, Trepte de viteză ale ventilatorului 5* / 3**, Program uscare, Aplicația Onecta WiFi (opțională), Programator 24 ore, Telecomandă cu infraroșu, Repornire automată, Auto-diagnosticare.

Daikin Comfora

Daikin Sensira este unul dintre cele mai populare modele de aer condiționat de la Daikin. Aceasta oferă un echilibru perfect între eficiență energetică și performanță. Sensira este disponibil într-o varietate de capacități de răcire și încălzire, și este foarte silențios, ceea ce îl face ideal pentru dormitoare și camere de zi.

Caracteristici și funcții Daikin Comfora FTXP: Mod Economic, Economisire în modul standby, Modul de noapte, Numai ventilator, Modul Confort, Modul Putere, Comutare automată între răcire și încălzire, Funcția foarte silențios, Funcția practic inaudibil, Funcționare silențioasă a unității interioare, Filtru dezodorizant cu apatit de titan, Filtru cu argint de purificare a aerului și îndepărtare a alergenilor, Filtru de aer lavabil, Flux de aer 3D, Oscilare automată verticală, Oscilare automată orizontală, Viteză automată a ventilatorului, Trepte de viteză ale ventilatorului 5, Program uscare, Aplicația Onecta WiFi, Programator 24 ore, Telecomandă cu infraroșu, Repornire automată, Auto-diagnosticare, Aplicație muli-split.

Daikin Perfera

Daikin Perfera este un alt model excelent, care oferă o combinație perfectă între performanță și design elegant. Perfera are un aspect modern și atrăgător, ceea ce îl face ideal pentru orice spațiu.

Caracteristici și funcții Daikin Perfera FTXM-R: Mod Economic, Senzor de detectare a mișcării pe 2 zone, Economisire în modul standby, Modul de noapte, Numai ventilator, Modul Confort, Modul Putere, Comutare automată între răcire și încălzire, Funcția foarte silențios, Funcția practic inaudibil, Funcționare silențioasă a unității interioare, Funcționare silențioasă a unității exterioare, Încălzire accelerată, Flash Streamer, Filtru dezodorizant cu apatit de titan, Filtru cu argint de purificare a aerului și îndepărtare a alergenilor, Filtru de aer lavabil, Flux de aer 3D, Oscilare automată verticală, Oscilare automată orizontală, Viteză automată a ventilatorului, Trepte de viteză ale ventilatorului 5, Program uscare, Aplicația Onecta WiFi, Program săptămânal, Programator 24 ore, Telecomanda cu fir (opțional), Comandă centralizată, Telecomandă cu infraroșu, Repornire automată, Auto-diagnosticare, Aplicație muli-split.

Daikin Stylish

Daikin Stylish este un alt model elegant, care combină un design modern și performanțe superioare. Stylish este disponibil în diferite capacități și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor oricărui spațiu.

Caracteristici și funcții Daikin Stylish FTXA-AW/BS/BB/BT: Mod Economic, Economisire în modul standby, Modul de noapte, Numai ventilator, Modul Confort, Modul Putere, Comutare automată între răcire și încălzire, Funcția foarte silențios, Funcția practic inaudibil, Funcționare silențioasă a unității interioare, Funcționare silențioasă a unității exterioare, Flash Streamer, Filtru dezodorizant cu apatit de titan, Filtru cu argint de purificare a aerului și îndepărtare a alergenilor, Filtru de aer lavabil, Flux de aer 3D, Oscilare automată verticală, Oscilare automată orizontală, Viteză automată a ventilatorului, Trepte de viteză ale ventilatorului 5, Senzor termic inteligent, Efectul Coandă, Program uscare, Aplicația Onecta WiFi, Program săptămânal, Telecomanda cu fir (opțional), Comandă centralizată, Telecomandă cu infraroșu, Repornire automată, Auto-diagnosticare, Aplicație muli-split.

Daikin Emura

Daikin Emura este un model de aer condiționat de înaltă calitate, care oferă un aspect sofisticat și performanțe superioare. Emura este disponibil într-o varietate de dimensiuni și capacități, ceea ce îl face ideal pentru orice tip de spațiu.

Caracteristici și funcții Daikin Emura FTXJ-AW/AS/AB/AT: Mod Economic, Economisire în modul standby, Modul de noapte, Numai ventilator, Modul Confort, Modul Putere, Comutare automată între răcire și încălzire, Funcția foarte silențios, Funcția practic inaudibil, Funcționare silențioasă a unității interioare, Funcționare silențioasă a unității exterioare, Încălzire accelerată, Flash Streamer, Filtru dezodorizant cu apatit de titan, Filtru cu argint de purificare a aerului și îndepărtare a alergenilor, Filtru de aer lavabil, Flux de aer 3D, Oscilare automată verticală, Oscilare automată orizontală, Viteză automată a ventilatorului, Trepte de viteză ale ventilatorului 5, Senzor termic inteligent, Efectul Coandă, Program uscare, Aplicația Onecta WiFi, Program săptămânal, Telecomanda cu fir (opțional), Comandă centralizată, Telecomandă cu infraroșu, Repornire automată, Auto-diagnosticare, Aplicație muli-split.

Care e diferenta intre FTXC si FTXF

Cele două modele de aer condiționat Daikin Sensira, FTXC și FTXF, sunt modele similare, dar diferă în câteva aspecte cheie.

Primul și cel mai evident aspect diferit este designul. Modelul FTXC are un aspect mai modern, cu un panou frontal plat, în timp ce modelul FTXF are un aspect mai tradițional, cu un panou frontal ușor curbat.

În ceea ce privește performanța, cele două modele sunt similare. Ambele modele sunt disponibile într-o varietate de capacități de răcire și încălzire, și au o eficiență energetică ridicată. De asemenea, ambele modele utilizează tehnologia inverter, care reglează consumul de energie în funcție de nevoile de răcire sau încălzire ale spațiului.

O altă diferență între cele două modele este funcția de curățare a aerului. Modelul FTXC are o funcție de curățare a aerului cu filtru de titan, care ajută la eliminarea particulelor și a mirosurilor din aer, în timp ce modelul FTXF nu are această funcție.

În final, diferența dintre cele două modele se reduce la preferințele estetice și la preferințele cu privire la funcțiile adiționale. Ambele modele oferă o performanță excelentă și o eficiență energetică ridicată, ceea ce le face o alegere excelentă pentru orice spațiu.

*Sensira FTXF
**Sensira FTXC