Meniu
Cosul de cumparaturi

Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N

Cod produs: 011112022049 Model: FTXP60N / RXP60N

Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N
Disponibilitate: La comanda
  7.600,00 Lei
  Fără TVA: 7.600,00 Lei
  Pretul afisat include TVA

  Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

  Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

  Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N

  Aparat de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU, A++, FTXP60N RX60N

  7.600,00 Lei

  7.600,00 Lei

  Aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU

  clasa A++

  Aparat de aer conditionat cu montare pe perete
  Aerul conditionat Daikin Comfora 21000 BTU este alegerea perfecta pentru orice locuinta. Aceasta ofera o montare simpla datorita dimensiunii compacte a unitatii, care poate fi instalata usor in orice incapere, chiar si deasupra usilor.

  Fabricata in Europa, in Republica Ceha, unitatea Comfora reflecta stilurile interioare si preferintele europene, fiind un produs de calitate superioara.

  Cu un filtru cu argint, aerul conditionat Daikin Comfora 21000 BTU asigura un aer curat si sanatos, eliminand alergenii si impuritatile din aer. De asemenea, filtrul de dezodorizare cu apatit de titan asigura un aer lipsit de mirosuri neplacute.

  Controlul inteligent este posibil prin intermediul aplicatiei Onecta, care permite gestionarea operatiunilor unitatii de aer conditionat. Mai mult, prin controlul vocal prin Asistentul Google sau Amazon Alexa, puteti controla unitatea fara a fi nevoie sa atingeti telecomanda.

  In concluzie, aerul conditionat Daikin Comfora 21000 BTU FTXP-N ofera o experienta confortabila si sanatoasa in orice incapere, iar functionalitatile sale inteligente il fac usor de utilizat si gestionat.

  Daikin Comfora 21000 BTU FTXP60N RXP60N

  Comfora este o unitate discreta, ce asigura un nivel ridicat de confort si inalta eficienta.

  Profita de garantia extinsa si suport din partea Daikin prin programul Stand by Me.

  Daikin Sensira 7000 BTU WiFi

  Aplicatia Onecta (inclus in unitatea interioara)
  Cu ajutorul aplicatiei Onecta, puteti monitoriza si programa setarile aparatului de aer conditionat Daikin Comfora pentru a asigura un climat confortabil in incapere, in functie de preferintele dumneavoastra personale. De exemplu, puteti programa aparatul de aer conditionat sa se activeze sau sa se dezactiveze automat in functie de programul dumneavoastra zilnic sau sa ajusteze temperatura in functie de conditiile meteorologice exterioare.

  Prin intermediul aplicatiei Onecta, gestionarea aparatului de aer conditionat Comfora FTXP-N devine mult mai usoara si mai accesibila, permitandu-va sa beneficiati de un nivel optim de confort si eficienta energetica.


  Modul Economic

  Modul economic
  Modul Economic al aparatelor de aer conditionat Daikin Comfora este un companion inteligent pentru mediul inconjurator si pentru buzunarul tau. Daca vrei sa economisesti energie si costuri, acest mod inovator iti ofera o solutie eficienta fara a compromite performanta. Cu un consum optimizat de energie, aparatul de aer conditionat Daikin iti ofera un mediu confortabil intr-un mod ecologic si econom.


  Stand by

  Economisire de energie in modul standby
  Aceasta functie eficienta de economisire a energiei asigura ca aparatul de aer conditionat utilizeaza doar cantitatea minima de energie necesara pentru a mentine functiile esentiale in modul de asteptare. Astfel, chiar si atunci cand aparatul de aer conditionat nu este in functiune activa, acesta consuma o cantitate redusa de energie, contribuind la reducerea consumului total de energie al aparatului si la economisirea resurselor.


  Numai ventilator

  Numai ventilator
  Unitatea interna Comfora absoarbe aerul din camera, il trece prin filtrele sale pentru a-l purifica si il sufla inapoi in incapere. Aparatul poate sa functioneze independent in acest mod fara a raci sau incalzi aerul. Modul de ventilatie este perfect pentru sezonul cald.


  Jet aer 3D

  Jet de aer 3D
  Experimentati confortul suprem in oricare colt al incaperii dvs. datorita functiei avansate de Flux de aer 3D a aparatului de aer conditionat Daikin Comfora. Aceasta caracteristica inovatoare combina miscarea automata pe verticala si orizontala a clapetelor pentru a asigura distribuirea optima a unui flux de aer cald sau rece in fiecare colt al incaperii dvs.

  Cu functia de Flux de aer 3D a aparatului de aer conditionat Daikin Comfora, aveti controlul total asupra distributiei aerului in incapere, pentru a va asigura ca temperatura dorita ajunge in fiecare colt al camerei, oferindu-va un confort suprem si o experienta de climatizare de top.


  Mod Confort

  Modul Confort
  Prin utilizarea Modului Confort, aparatul de aer conditionat Daikin Comfora ofera o climatizare echilibrata si confortabila, asigurand ca fluxul de aer nu este resimtit direct de persoanele prezente in camera, si astfel, creand un mediu placut si fara disconfort. Aceasta caracteristica contribuie la crearea unui mediu de trai sau de lucru confortabil si agreabil, oferind o experienta de climatizare optima in orice moment al anului.


  Icon Mod Putere

  Modul Putere
  Atunci cand modul Putere este activat, aparatul de aer conditionat Daikin Comfora functioneaza la o capacitate mai mare pentru a racori sau incalzi rapid camera, indiferent de diferenta de temperatura dintre temperatura setata si temperatura actuala din camera. Astfel, utilizatorii pot beneficia rapid de un mediu confortabil in camera lor, chiar si in cazul in care temperatura din camera este semnificativ mai ridicata sau mai scazuta.


  Comutare automata

  Comutare automata intre racire si incalzire
  Functia de comutare automata intre racire si incalzire a aparatului de aer conditionat Daikin permite aparatului sa aleaga automat intre modurile de incalzire si racire in functie de temperatura setata de utilizator si temperatura actuala din camera.

  Atunci cand utilizatorul seteaza o temperatura dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incalzire si racire, in functie de care dintre ele este necesar pentru a atinge rapid temperatura setata. De exemplu, daca temperatura setata este mai ridicata decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a ridica temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura setata este mai scazuta decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.


  Functionare silentioasa UI

  Functionare silentioasa a unitatii interioare
  Functia de functionare silentioasa a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat Daikin Comfora 21000 BTU permite reducerea nivelului de zgomot generat de unitatea interioara cu pana la 3 dB (A). Aceasta inseamna ca aparatul de aer conditionat functioneaza mai discret, oferind un mediu mai linistit si confortabil in camera.

  Reducerea nivelului de zgomot al unitatii interioare poate fi deosebit de utila in timpul somnului, in incaperi de dormit, in sali de lectura sau in orice alt spatiu unde se doreste o functionare discreta a aparatului de aer conditionat. Astfel, utilizatorii pot beneficia de confort termic fara a fi deranjati de nivelul de zgomot generat de aparatul de aer conditionat.


  Oscilare automata

  Oscilare verticala automata verticala
  Clapetele aparatului de aer conditionat se misca in mod automat in sus si in jos, distribuind aerul in intreaga incapere intr-un mod uniform. Aceasta previne formarea de zone reci sau calde in camera si asigura o climatizare echilibrata.

  Oscilarea automata verticala a clapetelor este conceputa pentru a asigura acoperirea completa a incaperii, indiferent de dimensiunea acesteia. Astfel, aerul cald sau rece este distribuit in mod uniform in toate colturile camerei, asigurand un climat confortabil in orice zona a incaperii.


  Oscilare automata

  Oscilare orizontala automata
  Prin utilizarea oscilatiei automate orizontala a clapetelor, aparatul de aer conditionat Daikin garanteaza o distributie uniforma a aerului si a temperaturii in intreaga incapere, asigurand astfel un confort optim pentru toti ocupantii camerei.


  Turatie automata

  Viteză automata a ventilatorului
  Functia de "Viteză automata a ventilatorului" selecteaza automat viteza necesara a ventilatorului pentru a ajunge la temperatura setata sau pentru a mentine temperatura dorita, fara a fi necesara interventia manuala. Aceasta asigura un confort termic optim, cu consum redus de energie.


  5 trepte turatie

  Trepte viteza ventilator (5 trepte)
  Caracteristica "Treptele viteza ventilatorului" ofera utilizatorului posibilitatea de a selecta pana la 5 trepte de viteza ale ventilatorului. Aceasta functie asigura un control precis al fluxului de aer si permite utilizatorului sa ajusteze nivelul de confort in functie de preferinte.


  Programul uscare

  Programul uscare
  Programul de uscare integrat in gama Comfora de 21000 BTU reduce nivelul de umiditate din incapere fara a afecta temperatura. Aceasta functie este utila in special in zone cu umiditate ridicata, precum baia sau bucataria, unde poate fi dificil sa mentii un nivel optim de umiditate. Prin activarea acestei functii, unitatea de aer conditionat va extrage umiditatea din aerul din incapere, reducand nivelul de umezeala si evitand astfel formarea de condens pe pereti sau ferestre. In plus, programul de uscare ajuta la prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii care pot afecta calitatea aerului din incapere. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aer mai curat si un mediu de viata sanatos.


  Filtru Daikin argint

  Filtru de argint pentru purificarea aerului si indepartarea alergenilor
  Filtrele cu argint de purificare a aerului pot retine si elimina pana la 99% din alergenii din aerul interior, inclusiv polenul si acarienii care pot provoca alergii si probleme respiratorii. Aceste filtre functioneaza prin capturarea si retinerea particulelor de alergeni in interiorul filtrului, prevenindu-le astfel sa intre in circulatia aerului in camera.


  Filtru Daikin

  Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare
  Filtrul fotocatalitic din apatit de titan ajuta la igienizarea si purificarea aerului din locuinta. Absoarbe bacteriile, virusurile si substantele nocive si le dizolva in apa si dioxid de carbon. Cu totii ne confruntam cu problema mirosurilor neplacute mai ales cele provenite de la gatit ori fum. Filtrul deodorizant elimina mirosurile si sufla jetul de aer curat inapoi in incapere.

  Daikin Sensira 7000 BTU

  Filtru aer

  Filtru aer
  Filtrele de aer utilizate in unitatile de aer conditionat Daikin Comfora au rolul de a captura si retine particulele de praf si alte impuritati din aerul interior, asigurand astfel un aer curat in interiorul camerei.


  Programator 24 ore

  Programator pentru 24 de ore
  Cu Programatorul de 24 de ore integrat in gama Comfora de 21000 BTU, poti programa cu usurinta unitatea sa porneasca racirea sau incalzirea camerei oricand, in intervalul de 24 de ore. Aceasta caracteristica iti permite sa optimizezi consumul de energie si sa ai o temperatura ideala in orice moment al zilei sau al noptii, fara a fi nevoie sa ajustezi manual setarile.

  Programatorul poate fi setat pentru a se activa in orice moment, indiferent daca esti acasa sau nu, astfel incat sa poti fi sigur ca camera ta va fi intotdeauna la temperatura dorita. Aceasta este o caracteristica utila pentru cei care isi doresc un control precis al temperaturii si un consum de energie eficient.


  Repornire automata

  Repornire automata
  Functia de "Repornire automata" asigura ca, dupa o cadere de tensiune, unitatea se va reporni automat cu setarile originale. Aceasta elimina necesitatea interventiei manuale si asigura ca aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze in mod eficient si convenabil.


  Auto-diagnoza

  Auto-diagnoza
  Functia de auto-diagnoza detecteaza automat orice probleme in functionarea sistemului de aer conditionat si afiseaza un cod de eroare pe display-ul unitatii interioare, pentru a simplifica intretinerea si identificarea rapida a problemelor. Aceasta ajuta la prevenirea eventualelor avarii majore si reduce costurile de intretinere pe termen lung.


  Telecomanda Sensira

  Telecomanda
  Telecomanda permite utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat Daikin Comfora de la distanta, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu. Telecomanda poate fi utilizata pentru a porni sau opri aparatul, pentru a regla temperatura si viteza ventilatorului, pentru a schimba modul de functionare si multe altele, oferind o experienta confortabila si usoara utilizatorilor.


  *Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

  Caracteristici generale
  Tehnologie Wi-FiDa
  Capacitate generala [BTU/h]21000
  Suprafata [m²]40 ~ 65
  Capacitate racire [kW]1.70 / 6.00 / 7.00
  Capacitate incalzire [kW]1.70 / 7.00 / 8.00
  Garantie5 / 3 Ani*
  Unitate interioara
  Culoare carcasaAlb
  Tip filtruFiltru praf lavabil;Filtru particule argint;Filtru deodorizant cu apatit de Titan
  Cod unitatea interioaraFTXP60N
  Nivel de zgomot [dBA]30 / 36 / 41 / 45
  Dimensiuni LxHxA [mm]990 x 295 x 263
  Unitate exterioara
  Diametru tevi conexiune gaz [mm]12.7
  Diametru tevi conexiune lichid [mm]6.35
  Interval de functionare racire [°CDB]-10 ~ 46
  Interval de functionare incalzire [°CDB]-15 ~ 24
  Lungime maxima traseu [m]30
  Diferenta de nivel [m]20
  Cod unitatea exterioaraRXP60N
  Dimensiuni LxHxA [mm]870 x 734 x 373
  RefrigerantR-32
  Eficienta
  SEER6.82
  SCOP4.10
  Clasa energetica racireA++
  Clasa energetica incalzireA+
  Consum anual de energie racire [kWh]308
  Consum anual de energie incalzire [kWh]1638
  Date electrice
  Alimentare electrica [V/Faza/Hz]220-240/1/50
  Altele
  MontajLa cerere
  Taxa verdeinclusa in pret

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie