Meniu
Cosul de cumparaturi

Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++

Cod produs: 011140022001 Model: FVXM25A9 / RXM25A9

Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++
Disponibilitate: La comanda
  6.500,00 Lei
  Fără TVA: 6.500,00 Lei
  Pretul afisat include TVA

  Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

  Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

  Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++

  Aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU, FVXM25A9 RXM25R9, A+++

  6.500,00 Lei

  6.500,00 Lei

  Aer conditionat pardoseala Daikin Perfera 9000 BTU

  Aparat de aer conditionat cu montare la nivelul pardoselii - design atragator ce asigura o calitate perfecta a aerului din interior.

  Cu aerul conditionat Daikin Perfera FVXM veti experimenta un nivel ridicat de confort in orice moment al anului. Acest aparat de aer conditionat cu montare la nivelul pardoselii dispune de functii de incalzire unice, inclusiv incalzire accelerata, incalzire a pardoselii si incalzire suplimentara, oferindu-va posibilitatea de a mentine o temperatura placuta in camera chiar si in cele mai friguroase zile.

  Cu un design special care permite fluxului de aer sa circule atat in jos, cat si in sus, acest aparat asigura o distributie uniforma a temperaturii in intreaga camera. De asemenea, este echipat cu tehnologia brevetata Daikin Flash Streamer, care capteaza virusurile, alergenii si mirosurile deranjante din aer si le descompune in atomi si molecule de apa, oferindu-va un aer curat si pur.

  Controlul operatiunilor este usor si convenabil, gratie aplicatiei Onecta si posibilitatii de control vocal prin Asistentul Google si Amazon Alexa. Acest aparat de aer conditionat de pardoseala Daikin Perfera FVXM este perfect pentru orice camera, datorita fluxului sau optimizat de aer si functiilor de incalzire unice.

  In concluzie, daca doriti sa beneficiati de un mediu confortabil si curat in orice moment al anului, alegeti aerul conditionat de pardoseala Daikin Perfera FVXM. Cu functiile sale de incalzire unice, tehnologia brevetata de purificare a aerului si controlul inteligent, acest aparat va oferi performante superioare si confort pentru tot parcursul anului.

  Aer conditionat de pardoseala Daikin FVXM25A9 RXM25R9

  Daikin Sensira 7000 BTU WiFi

  Aplicatia Onecta
  Cu ajutorul aplicatiei Onecta, puteti monitoriza si programa setarile aparatului de aer conditionat Daikin Perfera FVXM pentru a asigura un climat confortabil in incapere, in functie de preferintele dumneavoastra personale. De exemplu, puteti programa aparatul de aer conditionat sa se activeze sau sa se dezactiveze automat in functie de programul dumneavoastra zilnic sau sa ajusteze temperatura in functie de conditiile meteorologice exterioare.

  Prin intermediul aplicatiei Onecta, gestionarea aparatului de aer conditionat Perfera FVXM devine mult mai usoara si mai accesibila, permitandu-va sa beneficiati de un nivel optim de confort si eficienta energetica.


  Incalzire pardoseala

  Incalzirea pardoselii
  Aparatul de aer conditionat Daikin Perfera FVXM ofera o functie de incalzire a pardoselii prin distribuirea aerului cald din partea inferioara a unitatii, creand un mediu placut la nivelul pardoselii in intreaga camera. Aceasta asigura o incalzire uniforma a podelei, ceea ce poate fi benefic in special in timpul sezonului rece, oferind confort termic in zonele de utilizare ale podelei, cum ar fi livingul, dormitorul sau alte zone de relaxare.


  Incalzire suplimentara

  Incalzire suplimentara
  Aparatul de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU ofera o functie de incalzire suplimentara prin distribuirea caldurii radiante din partea superioara a unitatii timp de 30 de minute inainte de a reveni la setarile anterioare. Aceasta permite utilizatorilor sa beneficieze de o distributie suplimentara a caldurii intr-un mod eficient, in special in conditii de temperaturi scazute sau atunci cand este necesara o incalzire rapida a camerei.


  Incalzire accelerata

  Incalzire accelerata
  Daikin Perfera FVXM ofera o incalzire accelerata, permitand atingerea temperaturii setate cu 14% mai rapid decat un aparat de aer conditionat obisnuit. Aceasta inseamna ca camera va fi incalzita mai rapid si mai eficient, in special in perioadele reci ale anului sau atunci cand este necesara o incalzire rapida a camerei.


  Stand by

  Economisire de energie in modul standby
  Aceasta functie eficienta de economisire a energiei asigura ca aparatul de aer conditionat utilizeaza doar cantitatea minima de energie necesara pentru a mentine functiile esentiale in modul de asteptare. Astfel, chiar si atunci cand aparatul de aer conditionat nu este in functiune activa, acesta consuma o cantitate redusa de energie, contribuind la reducerea consumului total de energie al aparatului si la economisirea resurselor.


  Modul de noapte

  Modul de noapte
  In modul de noapte, aparatul de aer conditionat Daikin Perfera va ajusta temperatura in modul treptat, asigurand un climat optim pentru somn. De exemplu, pe timpul noptii, cand corpul uman are tendinta de a se raci, aparatul de aer conditionat va reduce treptat temperatura in camera, creand un mediu racoros si confortabil pentru somnul odihnitor.

  Aceasta functie este ideala pentru utilizatorii care doresc sa beneficieze de un somn confortabil si sanatos, fara a trebui sa se trezeasca pentru a ajusta manual temperatura in timpul noptii. Modul somn confortabil al aparatului de aer conditionat Daikin asigura un climat optim pentru somn si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante in timpul odihnei nocturne.


  Modul Economic

  Modul economic
  Modul Economic al aparatelor de aer conditionat Daikin Perfera este un companion inteligent pentru mediul inconjurator si pentru buzunarul tau. Daca vrei sa economisesti energie si costuri, acest mod inovator iti ofera o solutie eficienta fara a compromite performanta. Cu un consum optimizat de energie, aparatul de aer conditionat Daikin iti ofera un mediu confortabil intr-un mod ecologic si econom.


  Numai ventilator

  Numai ventilator
  Unitatea interna Perfera FVXM absoarbe aerul din camera, il trece prin filtrele sale pentru a-l purifica si il sufla inapoi in incapere. Aparatul poate sa functioneze independent in acest mod fara a raci sau incalzi aerul. Modul de ventilatie este perfect pentru sezonul cald.


  Filtru Streamer

  Flash Streamer
  Tehnologia Flash Streamer de la Daikin este o tehnologie brevetata de purificare a aerului ce utilizeaza descarcari de plasma pentru a descompune virusurile, bacteriile, alergenii, mirosurile neplacute si alte impuritati din aer in atomi si molecule de apa.

  Aceasta tehnologie avansata de purificare a aerului utilizeaza descarcari de plasma pentru a crea un camp de dezinfectie in aerul care trece prin unitatea de aer conditionat Daikin Perfera. Descarcarile de plasma genereaza o serie de molecule reactive, cum ar fi radicalii de oxigen si hidroxil, care reactioneaza cu impuritatile din aer, cum ar fi virusurile, bacteriile si alergenii, descompunandu-le in atomi si molecule de apa. Aceasta elimina sau inactiveaza aceste impuritati, facand aerul mai curat si mai sanatos pentru respiratie.


  Filtru Daikin

  Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare
  Filtrul fotocatalitic din apatit de titan ajuta la igienizarea si purificarea aerului din locuinta. Absoarbe bacteriile, virusurile si substantele nocive si le dizolva in apa si dioxid de carbon. Cu totii ne confruntam cu problema mirosurilor neplacute mai ales cele provenite de la gatit ori fum. Filtrul deodorizant elimina mirosurile si sufla jetul de aer curat inapoi in incapere.

  Daikin Sensira 7000 BTU

  Filtru aer

  Filtru aer
  Filtrele de aer utilizate in unitatile de aer conditionat Daikin Perfera au rolul de a captura si retine particulele de praf si alte impuritati din aerul interior, asigurand astfel un aer curat in interiorul camerei.


  Prevenirea curentului

  Prevenirea curentului
  Cand incepe incalzirea sau cand termostatul este oprit, directia de refulare a aerului este orizontala si viteza ventilatorului este joasa pentru a se preveni formarea curentului. Dupa incalzire, refularea aerului si viteza ventilatorului revin la setarile dorite.


  Icon Mod Putere

  Modul Putere
  Atunci cand modul Putere este activat, aparatul de aer conditionat Daikin Perfera functioneaza la o capacitate mai mare pentru a racori sau incalzi rapid camera, indiferent de diferenta de temperatura dintre temperatura setata si temperatura actuala din camera. Astfel, utilizatorii pot beneficia rapid de un mediu confortabil in camera lor, chiar si in cazul in care temperatura din camera este semnificativ mai ridicata sau mai scazuta.


  Comutare automata

  Comutare automata intre racire si incalzire
  Functia de comutare automata intre racire si incalzire a aparatului de aer conditionat Daikin permite aparatului sa aleaga automat intre modurile de incalzire si racire in functie de temperatura setata de utilizator si temperatura actuala din camera.

  Atunci cand utilizatorul seteaza o temperatura dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incalzire si racire, in functie de care dintre ele este necesar pentru a atinge rapid temperatura setata. De exemplu, daca temperatura setata este mai ridicata decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a ridica temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura setata este mai scazuta decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.


  Functionare silentioasa UI

  Functionare silentioasa a unitatii interioare
  Functia de functionare silentioasa a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU permite reducerea nivelului de zgomot generat de unitatea interioara cu pana la 3 dB (A). Aceasta inseamna ca aparatul de aer conditionat functioneaza mai discret, oferind un mediu mai linistit si confortabil in camera.

  Reducerea nivelului de zgomot al unitatii interioare poate fi deosebit de utila in timpul somnului, in incaperi de dormit, in sali de lectura sau in orice alt spatiu unde se doreste o functionare discreta a aparatului de aer conditionat. Astfel, utilizatorii pot beneficia de confort termic fara a fi deranjati de nivelul de zgomot generat de aparatul de aer conditionat.


  Functionare silentioasa UE

  Functionare silentioasa a unitatii exterioare
  Aparatul de aer conditionat Daikin dispune de o functie speciala de functionare silentioasa a unitatii exterioare. Aceasta functie reduce nivelul de zgomot emis de unitatea exterioara cu 3 dB (A), asigurand un mediu mai linistit si confortabil in jurul locatiei unitatii.


  Modul noapte

  Modul de noapte
  Reduce automat zgomotul in timpul functionarii pe timp de noapte a unitatii exterioare cu 3 dB(A), prin scoaterea unui jumper de la unitatea exterioara. (Unitati exterioare multi numai in modul racire).


  Oscilare automata

  Oscilare verticala automata verticala
  Clapetele aparatului de aer conditionat se misca in mod automat in sus si in jos, distribuind aerul in intreaga incapere intr-un mod uniform. Aceasta previne formarea de zone reci sau calde in camera si asigura o climatizare echilibrata.

  Oscilarea automata verticala a clapetelor este conceputa pentru a asigura acoperirea completa a incaperii, indiferent de dimensiunea acesteia. Astfel, aerul cald sau rece este distribuit in mod uniform in toate colturile camerei, asigurand un climat confortabil in orice zona a incaperii.


  Turatie automata

  Viteză automata a ventilatorului
  Functia de "Viteză automata a ventilatorului" selecteaza automat viteza necesara a ventilatorului pentru a ajunge la temperatura setata sau pentru a mentine temperatura dorita, fara a fi necesara interventia manuala. Aceasta asigura un confort termic optim, cu consum redus de energie.


  5 trepte turatie

  Trepte viteza ventilator (5 trepte)
  Caracteristica "Treptele viteza ventilatorului" ofera utilizatorului posibilitatea de a selecta pana la 5 trepte de viteza ale ventilatorului. Aceasta functie asigura un control precis al fluxului de aer si permite utilizatorului sa ajusteze nivelul de confort in functie de preferinte.


  Programul uscare

  Programul uscare
  Programul de uscare integrat in gama Perfera de 9000 BTU reduce nivelul de umiditate din incapere fara a afecta temperatura. Aceasta functie este utila in special in zone cu umiditate ridicata, precum baia sau bucataria, unde poate fi dificil sa mentii un nivel optim de umiditate. Prin activarea acestei functii, unitatea de aer conditionat va extrage umiditatea din aerul din incapere, reducand nivelul de umezeala si evitand astfel formarea de condens pe pereti sau ferestre. In plus, programul de uscare ajuta la prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii care pot afecta calitatea aerului din incapere. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aer mai curat si un mediu de viata sanatos.


  Programator saptamanal

  Programator saptamanal
  Cu ajutorul programatorului saptamanal, puteti seta temperatura dorita si momentul in care doriti ca aparatul de aer conditionat sa inceapa sa functioneze. Acesta poate fi setat sa actioneze la momente specifice, cum ar fi dimineata inainte de a va trezi sau seara inainte de a merge la culcare.


  Program 24 ore

  Programator pentru 24 de ore
  Poate fi setat pentru a porni funcţionarea oricând în timpul unei perioade de 24 de ore.


  Telecomanda Perfera

  Telecomanda
  Telecomanda permite utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat Daikin Perfera de la distanta, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu. Telecomanda poate fi utilizata pentru a porni sau opri aparatul, pentru a regla temperatura si viteza ventilatorului, pentru a schimba modul de functionare si multe altele, oferind o experienta confortabila si usoara utilizatorilor.


  Repornire automata

  Repornire automata
  Functia de "Repornire automata" asigura ca, dupa o cadere de tensiune, unitatea se va reporni automat cu setarile originale. Aceasta elimina necesitatea interventiei manuale si asigura ca aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze in mod eficient si convenabil.


  Auto-diagnoza

  Auto-diagnoza
  Functia de auto-diagnoza detecteaza automat orice probleme in functionarea sistemului de aer conditionat si afiseaza un cod de eroare pe display-ul unitatii interioare, pentru a simplifica intretinerea si identificarea rapida a problemelor. Aceasta ajuta la prevenirea eventualelor avarii majore si reduce costurile de intretinere pe termen lung.


  Multi split

  Aplicatii multi model
  Pana la 5 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate exterioara, chiar daca au capacitati diferite. Toate unitatile interioare pot fi actionate individual in cadrul aceluiasi mod de incalzire sau racire.

  Caracteristici generale
  ModelFVXM-A9
  Tehnologie Wi-FiDa
  Capacitate generala [BTU/h]9000
  Suprafata [m²]14 ~ 22
  Capacitate racire [kW]1.3 / 2.4 / 3.5
  Capacitate incalzire [kW]1.3 / 3.4 / 4.7
  Garantie3 Ani
  Unitate interioara
  Culoare carcasaAlb
  Dimensiuni [mm]600 x 750 x 238
  Tip filtruFiltru praf lavabil;Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare;Flash Streamer
  Cod unitatea interioaraFVXM25A9
  Nivel de zgomot [dBA]20 / 25 / 32 / 38
  Unitate exterioara
  Dimensiuni [mm]552 x 840 x 350
  Interval de functionare racire [°CDB]-10 ~ 46
  Interval de functionare incalzire [°CDB]-15 ~ 24
  Lungime maxima traseu [m]20
  Cod unitatea exterioaraRXM25R9
  RefrigerantR-32
  Eficienta
  SEER8.55
  SCOP4.65
  Clasa energetica racireA+++
  Clasa energetica incalzireA++
  Consum anual de energie racire [kWh]98
  Consum anual de energie incalzire [kWh]693
  Altele
  Taxa verdeinclusa in pret

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie