Meniu
Cosul de cumparaturi

Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb

Cod produs: 011113022018 Model: FTXC71D / RXC71D

Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb
Disponibilitate: La comanda
  6.399,00 Lei
  Fără TVA: 6.399,00 Lei
  Pretul afisat include TVA

  Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

  Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

  Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb

  Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, FTXC71D RXC71D, A++, Alb

  6.399,00 Lei

  6.399,00 Lei

  Aer conditionat Daikin Sensira 24000 BTU, clasa A++


  Aparatul de aer conditionat Daikin 24000 BTU reprezinta o solutie moderna, eficienta din punct de vedere energetic si versatila, conceputa pentru a asigura confortul de care aveti nevoie in orice moment. Echipamentul se potriveste perfect in orice mediu, fie ca este vorba de birouri sau locuinte, datorita designului sau elegant, ce se integreaza armonios in orice decor.

  Cu functii avansate, precum filtrarea aerului, dezumidificarea si schimbarea automata a direcției fluxului de aer, modelul FTXC-D va permite sa controlati cu usurinta si precizie climatul din incapere. De asemenea, este dotat cu o telecomanda intuitiva, care faciliteaza utilizarea acestuia intr-un mod usor si convenabil.

  FTXC-D este proiectat cu tehnologie inverter, garantand astfel o economie semnificativa de energie si un nivel redus de zgomot in timpul functionarii. De aceea, acest produs reprezinta o alegere excelenta pentru cei in cautarea unui sistem de climatizare fiabil si eficient, avand un impact minim asupra mediului inconjurator.

  Profita de garantia extinsa si suport din partea Daikin prin programul Stand by Me.


  Functii Daikin Sensira


  Daikin Sensira 7000 BTU WiFi

  Aplicatia Onecta (optional)

  Aplicatia Onecta va ofera posibilitatea de a monitoriza si programa setarile aparatului de aer conditionat Daikin Sensira direct de pe smartphone, pentru a va putea bucura de un climat confortabil in incapere, in functie de preferintele personale. Prin intermediul acestei aplicatii, aveti posibilitatea de a programa activarea sau dezactivarea automata a aparatului de aer conditionat in functie de programul zilnic sau de a ajusta temperatura in conformitate cu conditiile meteorologice exterioare.

  Utilizand aplicatia Onecta, gestiunea aparatului de aer conditionat Sensira FTXC-D devine simpla si accesibila, oferindu-va un nivel optim de confort si eficienta energetica.


  Inverter

  Inverter

  Gama Sensira vine echipata cu tehnologia inverter, care optimizeaza performanta compresorului pentru a atinge o eficienta maxima si pentru a mentine o temperatura stabila in incapere. Compresorul cu inverter ajusteaza in mod permanent viteza in functie de necesitatile reale de racire sau incalzire, evitand pornirile si opririle frecvente care pot duce la un consum ridicat de curent electric. Aceasta permite economisirea de energie de pana la 30%, reducand astfel costurile si impactul asupra mediului inconjurator. In plus, tehnologia inverter asigura mentinerea unei temperaturi constante in incapere, fara fluctuatii mari, garantand confortul termic pe parcursul intregii zile. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care cauta un aparat de aer conditionat eficient din punct de vedere energetic si confortabil in utilizare.


  Stand by

  Modul standby
  Prin utilizarea acestei functii economisire a energiei, aparatul de aer conditionat asigura utilizarea in cantitate minima a energiei necesara pentru mentinerea funcțiilor esențiale în modul de așteptare. Astfel, chiar și atunci cand aparatul de aer conditionat nu este in functiune activa, acesta consuma o cantitate redusa de energie, contribuind astfel la reducerea consumului total de energie al aparatului si economisirea resurselor.


  Numai ventilator

  Numai ventilator
  Unitatea interna Sensira capteaza aerul din camera, il trece prin propriile filtre pentru a-l purifica si il retrimite inapoi in incapere. Aparatul poate functiona in modul de ventilatie independent, fara a raci sau incalzi aerul. Aceasta functie de ventilatie este ideala pentru sezonul cald.


  Comutare automata

  Comutare automata - racire si incalzire

  Prin intermediul functiei de comutare automata intre racire si incalzire a aparatului de aer conditionat Daikin, acesta poate alege automat intre modurile de incalzire si racire in functie de temperatura setata de utilizator si temperatura actuala din camera.

  Cand utilizatorul stabilește o temperatură dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incălzire si racire, in functie de necesitatea de a atinge rapid temperatura setata.

  De exemplu, daca temperatura setata este mai mare decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a creste temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura setata este mai mica fata de temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.

  Atunci cand utilizatorul seteaza o temperatura dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incalzire si racire, in functie de care dintre ele este necesar pentru a atinge rapid temperatura setata. De exemplu, daca temperatura setata este mai ridicata decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a ridica temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura aleasa este mai scazuta decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.


  Turatie automata

  Viteza automata a ventilatorului

  Prin functia de "Viteza automata a ventilatorului" aparatul alege automat viteza optima pentru a atinge temperatura setata sau pentru a mentine temperatura dorita, fara a fi necesara interventia manuala. Aceasta caracteristica asigura un confort termic optim, reducand in acelasi timp consumul de energie.


  5 trepte turatie

  Trepte viteza ventilator (5 trepte)

  Cu ajutorul caracteristicii "Treptele vitezei ventilatorului" utilizatorul poate alege pana la 5 nivele de viteza pentru ventilator. Aceasta functie ofera un control precis asupra fluxului de aer si permite utilizatorului sa ajusteze nivelul de confort in functie de preferinte.


  Icon Mod Putere

  Modul Putere

  Prin activarea functiei, aparatul de aer conditionat Daikin Sensira functioneaza la o capacitate mai mare, asigurand o racire sau incalzire rapida a camerei, indiferent de diferenta de temperatura dintre setarile dorite si temperatura actuala din camera. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa obtina rapid un mediu confortabil in incapere.


  Mod Somn

  Mod somn confortabil

  Reducerea nivelului de zgomot produs de unitatea interioara este deosebit de utila in timpul somnului, in incaperi de dormit, sali de lectura sau in orice alt spatiu unde se doreste o functionare discreta a aparatului de aer conditionat.

  Aceast mod de functionare silentioasa a unitatii interioare ofera un plus de confort utilizatorilor, permitandu-le sa se bucure de un mediu linistit si relaxant in timpul utilizarii aparatului de aer conditionat.  Filtre si curatarea aerului


  Filtru Daikin

  Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare

  Filtrul fotocatalitic din apatit de titan are rolul de a igieniza si purifica aerul din locuinta. Acesta are capacitatea de a absoarbe bacteriile, virusurile si substantele nocive, transformandu-le in apa si dioxid de carbon prin procesul de dizolvare.

  Daikin Sensira 7000 BTU

  Filtru aer

  Filtru aer

  Rolul filtrelor de aer utilizate in unitatile de aer conditionat Daikin Sensira consta in captarea si retinerea particulelor de praf si a altor impuritati din aerul interior, garantand astfel un mediu cu aer curat in interiorul camerei.  Functii suplimentare Sensira


  Programator 24 ore

  Programator pentru 24 de ore
  Cu Programatorul de 24 de ore integrat in gama Sensira, puteti programa cu usurinta unitatea sa porneasca racirea sau incalzirea camerei in orice moment, in intervalul de 24 de ore. Acesta caracteristica va permite sa optimizati consumul de energie si sa ai o temperatura ideala in orice moment al zilei sau al noptii, fara a fi nevoie sa ajustati manual setarile.Puteti seta programatorul pentru a se activa in orice moment, indiferent daca esti acasa sau nu, astfel incat sa poti fi sigur ca incaperea va fi mereu la temperatura dorita. Aceasta este o caracteristica utila pentru cei care isi doresc un control precis al temperaturii si un consum eficient de energie.


  Programul uscare

  Programul de dezumidificare
  Programul de dezumidificare integrat in gama Sensira reduce nivelul de umiditate din incapere fara a afecta temperatura. Functia este utila in special in zone din locuinta care au un nivel de umiditate crescut, precum baia sau bucataria. Prin activarea acestei functii, unitatea de aer conditionat va extrage umiditatea din aerul din incapere, reducand nivelul de umezeala si evitand formarea de condens pe pereti sau ferestre. In plus, programul de uscare ajuta la prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii care pot afecta calitatea aerului din incapere. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aer mai curat si un mediu de viata sanatos.


  Oscilare automata

  Oscilare automata verticala

  Flapsurile aparatului de aer conditionat se misca in mod automat in sus si in jos, asigurand distributia uniforma a aerului in intreaga incapere. Acest lucru previne formarea de zone reci sau calde in camera si asigura o climatizare echilibrata.

  Functia este conceputa pentru a acoperi complet incaperea, indiferent de dimensiunea acesteia. Astfel, aerul cald sau rece este distribuit uniform in toate colturile camerei, asigurand un climat confortabil.


  Repornire automata

  Repornire automata
  Functia de "Repornire automata" asigura ca, unitatea se va reporni automat dupa o cadere de tensiune, mentinand setarile originale. Aceasta elimina necesitatea interventiei manuale si asigura ca aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze in mod.


  Auto-diagnoza

  Auto-diagnoza
  Cu ajutorul functiei de auto-diagnoza este detectata automat orice probleme in functionarea sistemului de aer conditionat si afiseaza un cod de eroare pe display-ul unitatii interioare, pentru a simplifica intretinerea si identificarea rapida a problemelor. Aceasta ajuta la prevenirea eventualelor avarii majore si reduce costurile de intretinere pe termen lung.


  Telecomanda Sensira

  Telecomanda
  Telecomanda permite utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat de la distanta, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu. Telecomanda poate fi utilizata pentru a porni sau opri aparatul, pentru a regla temperatura si viteza ventilatorului, pentru a schimba modul de functionare si multe altele, oferind o experienta confortabila si usoara utilizatorilor.


  *Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

  Caracteristici generale
  Tehnologie Wi-FiWiFi Ready
  Capacitate generala [BTU/h]24000
  Suprafata [m²]40 ~ 65
  Capacitate racire [kW]2.30 / 7.10 / 7.30
  Capacitate incalzire [kW]2.30 / 7.10 / 7.30
  Garantie5 / 3 Ani*
  Unitate interioara
  Culoare carcasaAlb
  Tip filtruFiltru praf lavabil;Filtru deodorizant cu apatit de Titan
  Cod unitatea interioaraFTXC71D
  Nivel de zgomot [dBA]31 / 38 / 42 / 48
  Dimensiuni LxHxA [mm]990 x 297 x 273
  Unitate exterioara
  Diametru tevi conexiune gaz [mm]12.7
  Diametru tevi conexiune lichid [mm]6.35
  Interval de functionare racire [°CDB]10 ~ 46
  Interval de functionare incalzire [°CDB]-15 ~ 24
  Lungime maxima traseu [m]30
  Diferenta de nivel [m]20
  Cod unitatea exterioaraRXC71D
  Dimensiuni LxHxA [mm]930 x 695 x 350
  RefrigerantR-32
  Eficienta
  SEER5.30
  SCOP3.81
  Clasa energetica racireA+
  Clasa energetica incalzireA+
  Consum anual de energie racire [kWh]459
  Consum anual de energie incalzire [kWh]2334
  Date electrice
  Alimentare electrica [V/Faza/Hz]220-240/1/50
  Altele
  MontajLa cerere
  Taxa verdeinclusa in pret

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie