Meniu
Cosul de cumparaturi

Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat

Cod produs: 011121022008 Model: FTXA35BB

Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat
Disponibilitate: La comanda
 • EAN: FTXA35BB
2.905,00 Lei
Fără TVA: 2.905,00 Lei
Pretul afisat include TVA

Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat

Unitate interna aer conditionat multi-split Daikin Stylish FTXA35BB 12000 BTU, Negru mat

2.905,00 Lei

2.905,00 Lei

​Stylish FTXA35BB 12000 BTU

Clasa A++​ ​​

Elegant la exterior, inteligent la interior

 • Un design compact uşor de integrat în orice spaţiu
 • 4 culori elegante: alb, argintiu, negru mat și blackwood
 • Eficienţă energetică până la A+++ pentru încălzire și răcire
 • Filtre purificatoare care elimină alergenii din apatit de titan + argint
 • Tehnologie Flash Streamer pentru aer purificat, sănătos
 • Ventilatorul reproiectat asigură o funcționare silențioasă
 • Senzorul de prezenta și efectul Coandă optimizează distribuţia temperaturii în cameră
 • Adaptor Wi-Fi integrat pentru a controla unitatea prin intermediulsmartphone-ului
 • Funcționează în pereche și aplicații multi
 • Gamă largă de capacități de la 1,5 la 5,0 k

Efectul Coanda

Efectul Coandă

Efectul Coandă optimizează debitul de aer pentru un climat confortabil. Cu ajutorul lamelelor de baleaj concepute special, debitul de aer mai concentrat permite o distribuire îmbunătățită a temperaturii în întreaga încăpere.


Icon Senzor Grid Eye

Temperatură stabilă

Aparatul de aer conditionat Stylish este dotat cu un senzor de prezență special proiectat, care măsoară diferențele de temperatură de la nivelul suprafețelor din încăpere precum podeaua și pereți. Senzorul utilizează aceste informații pentru a distribui în mod inteligent temperatura în încăpere.
Senzorul de prezență măsoară temperatura suprafeței camerei de până la 100 m, împărțind-o în 64 de pătrate distincte. După măsurarea temperaturii curente din încăpere, senzorul de prezență distribuie aerul în mod uniform în încăpere direcționând aerul cald sau rece către zonele în care este nevoie.


Icon Purificare aer

Filtre pentru purificarea aerului

Modelul Stylish oferă cea mai bună calitate a aerului interior, cu ajutorul a 3 filtre diferite de purificare a aerului.
Filtru dezodorizant cu apatit de titan reține particulele de praf din aer și substanțele organice dăunătoare și elimină mirosurile neplăcute, de exemplu de țigări sau de animale din casă.
Filtru purificator cu argint poate să elimine particulele de polen și acarienii în proporție de 99%.
Filtrul Flash Streamer distruge virusurile, bacteriile, mirosurile neplăcute și alergenii.


Mod economic

Modul Economic confort fără probleme la alimentarea cu energie

Modul economic vă permite să limitați consumul maxim de putere al unității de aer condiționat în cazul în care aveți probleme dese cu declanșarea elementelor de siguranță ale circuitului electric, în momentul în care alte aparate (aspirator, cuptor cu microunde etc.) funcționează în același timp sau dacă doriți să limitați consumul de energie. Controlul vă aparține, iar când aveți nevoie de răcire sau încălzire maximă, puteți dezactiva oricând modul economic!

Modul economic Daikin
Modul Confort

Modul Confort - confort atât în regim de răcire cât și în regim de încălzire

Modul confort reglează automat direcția fluxului de aer pentru a realiza distribuția optimă a temperaturii aerului în cameră, evitând direcționarea acestuia către persoanele prezente.

Mod confort icon
Icon Flux aer 3D

Flux de aer 3D - temperatură egală în întreaga cameră

Unitățile echipate cu tehnologia 3-D Airflow au capacitatea de a direcționa jetul de aer nu doar în sus și în jos ci și în stânga și în dreapta – la comanda utilizatorului sau în mod automat. Acest lucru realizează distribuția perfectă a aerului sau vă oferă posibilitatea de a controla în mod precis direcționarea fluxului de aer.

Flux aer 3D
Icon Mod Putere

Modul Putere - capacitate maximă, confort rapid

Modul putere îi permite unității să ajungă la capacitatea maximă printr-o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la factura de energie electrică, în cazul în care uitați unitatea în funcționare. Această funcție vă permite să răciți sau să încălziți camera în cel mai scurt timp posibil, iar după 20 de minute, aparatul comută automat la funcționarea normală, pentru prevenirea consumului inutil de energie.

Modul Putere
Icon Functionare silentioasa ui

Funcționare silențioasă (unitatea interioară / exterioară)

Unele dintre unitățile noastre interioare pot atinge niveluri de zgomot excepțional de scăzute, care coboară chiar și până la 19 dBA, care este echivalentul foșnetului abia perceptibil al frunzelor, ceea ce permite funcționarea aparatelor chiar și în timpul somnului. Și anumite unități exterioare sunt silențioase, ceea ce le face extrem de utile în zonele rezidențiale aglomerate sau în cazul blocurilor de apartamente, unde nu vor deranja vecinii.

Functionare silentioasa
Programator saptamanal

Programator săptămânal - vei fi nerăbdător să te întorci la confortul casei tale

Temporizatorul săptămânal vă permite să programați funcționarea săptămânală a unității de aer condiționat, fără a avea grija pornirii sau opririi acesteia în mod manual. Pot fi programate până la 4 operații pentru fiecare zi a săptămânii. Unitățile fără un temporizator săptămânal au un contor de timp pentru 24 de ore, permițându-vă să programați ora la care doriți pornirea, respectiv oprirea unității.

Programator saptamanal
Icon Controler online

Controler online - control absolut, oricând și de oriunde

Unitățile care sunt echipate cu opțiunea de control online pot fi controlate de oriunde, oricând, în mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu opțional care trebuie achiziționat și o rețea locală disponibilă pentru a conecta unitatea. Pe lângă opțiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, cele mai multe unități au opțiuni pentru conectarea la sisteme sofisticate de automatizare pentru case sau clădiri inteligente folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrală de control Daikin (este posibilă și conectarea via BACnet sau LON, via Daikin DIII-Net).

Aplicația Daikin Online Controller poate controla și monitoriza starea sistemului tău de încălzire sau până la 50 de unități split de aer condiționat.

Controler Online Daikin
Icon Multi Split

Aplicații Multi-Split

Această unitate poate fi conectată la unități exterioare Multi-Split. Unitățile multi-split permit utilizarea aerului condiționat în mai multe camere folosind o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple și mai elegante, cu economie de spațiu în exterior. Unitățile exterioare Multi-Split sunt capabile să deservească de la 2 până la 5 unități interioare, iar cu sistemul Super-Multi-Plus pot fi deservite până la 9 unități interioare.


De ce să alegeți Daikin?

Promisiunea noastră: clienții se pot baza pe Daikin pentru obținerea unui confort absolut, astfel încât să se poată concentra asupra muncii și vieții private. Promitem să ne dedicăm excelenței tehnologice, cu accent pe design, și celor mai înalte standarde de calitate, astfel încât clienții noștri să se poată baza pe confortul pe care îl oferim. Promisiunea noastră privind protecția mediului este absolută. Produsele noastre sunt în prima linie a consumului redus de energie și vom inova în mod continuu pentru a reduce și mai mult impactul soluțiilor noastre HVACR (încălzire, ventilație, aer condiționat, refrigerare) asupra mediului.

Suntem lideri acolo unde alții doar imită

Vom continua să ocupăm poziția de lider în domeniul soluțiilor HVAC-R, cunoștințele noastre de specialitate în toate sectoarele pieței și cei peste 90 de ani de experienţă ne permit să oferim valoare adăugată în relații de lungă durată, bazate pe încredere, respect și credibilitate. Promitem să ne menținem spiritul inovator, să considerăm provocările ca noi oportunități de a dezvolta soluții optime. Vom stimula inovația și vom depune toate eforturile pentru satisfacția clienților și creșterea companiei noastre. Vom fi cu un pas înainte și gata de a face lucrurile diferit. Ne vom concentra pe aceste valori fundamentale ale mărcii noastre și ne vom bucura de un succes durabil, cu dezvoltare continuă.


*Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

Caracteristici generale
Tehnologie Wi-FiDa
Capacitate generala [BTU/h]12000
Suprafata [m²]20 ~ 30
Capacitate racire [kW]1.4 / 3.4 / 4.0
Capacitate incalzire [kW]1.4 / 4.0 / 5.2
TipStylish
Garantie3 Ani
Unitate interioara
Culoare carcasaNegru mat
Tip filtruFiltru praf lavabil;Flash Streamer;Filtru deodorizant cu apatit de Titan;Filtru particule argint
Nivel de zgomot [dBA]19 / 25 / 33 / 41
Dimensiuni LxHxA [mm]798 x 295 x 189
Date electrice
Alimentare electrica [V/Faza/Hz]220-240/1/50
Altele
MontajLa cerere
Taxa verdeinclusa in pret

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie