Meniu
Cosul de cumparaturi

Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++

Cod produs: 011110022084 Model: FTXM25R / RXM25R9

Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++
Disponibilitate: La comanda
  4.899,00 Lei
  Fără TVA: 4.899,00 Lei
  Pretul afisat include TVA

  Introdu destinația pentru a estima costul livrării.

  Poti achizitiona servicii si/sau accesorii

  Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++

  Aparat de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU, FTXM25R RXM25R9, A+++

  4.899,00 Lei

  4.899,00 Lei

  Aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU

  clasa A+++

  Surprinzător de inteligent, fabricat în Europa

  Aparatul de aer conditionat Daikin Perfera este solutia ideala pentru a-ti mentine locuinta racoroasa in zilele toride de vara. Modelul FTXM25R - RXM25R9 ofera o putere de racire de 9000 BTU si utilizeaza tehnologia avansata Daikin Perfera Bluevolution, pentru a asigura un confort maxim si o eficienta energetica excelenta.

  Acest produs Daikin Perfera se remarca prin designul sau elegant si modern, ce se potriveste perfect in orice spatiu. Aerul conditionat este dotat cu filtre avansate de purificare a aerului, ce captureaza particulele de praf, polen sau alte impuritati, asigurand astfel un aer curat si sanatos in locuinta ta.

  Cu ajutorul tehnologiei Inverter, Daikin Perfera ofera o performanta energetica exceptionala, asigurand astfel economii semnificative la factura de energie electrica. De asemenea, functia sa de dezumidificare reduce nivelul de umiditate din aer, mentinand astfel un nivel optim de confort termic.

  In concluzie, daca doresti sa iti asiguri confortul si eficienta energetica optima in locuinta ta, alege aerul conditionat Daikin Perfera, modelul FTXM25R - RXM25R9, cu o putere de racire de 9000 BTU si tehnologia avansata Bluevolution. Cumpara acum si beneficiaza de o experienta exceptionala de racire a aerului, cu un produs de calitate superioara.

  Aer conditionat Daikin Perfera FTXM25R RXM25R9

  Daikin Perfera 7000 BTU WiFi

  Aplicatia Onecta
  Cu ajutorul aplicatiei Onecta, puteti monitoriza si programa setarile aparatului de aer conditionat Daikin Perfera FTXM25R RXM25R9 pentru a asigura un climat confortabil in incapere, in functie de preferintele dumneavoastra personale. De exemplu, puteti programa aparatul de aer conditionat sa se activeze sau sa se dezactiveze automat in functie de programul dumneavoastra zilnic sau sa ajusteze temperatura in functie de conditiile meteorologice exterioare.

  Prin intermediul aplicatiei Onecta, gestionarea aparatului de aer conditionat Perfera FVXM-R devine mult mai usoara si mai accesibila, permitandu-va sa beneficiati de un nivel optim de confort si eficienta energetica.


  Filtru Daikin argint

  Filtru de argint pentru purificarea aerului si indepartarea alergenilor
  Filtrele cu argint de purificare a aerului pot retine si elimina pana la 99% din alergenii din aerul interior, inclusiv polenul si acarienii care pot provoca alergii si probleme respiratorii. Aceste filtre functioneaza prin capturarea si retinerea particulelor de alergeni in interiorul filtrului, prevenindu-le astfel sa intre in circulatia aerului in camera.


  Silentios Perfera

  Imposibil de auzit
  Unitatile interne Perfera FTXM25R sunt atat de silentioase in timpul functionarii, incat veti uita pur si simplu ca sunt acolo. Acestea sunt concepute pentru a fi aproape inaudibile, oferindu-va astfel un confort maxim fara a deranja linistea din casa sau birou.


  Incalzire accelerata

  Incalzire accelerata
  Daikin Perfera FTXM-R ofera o incalzire accelerata, permitand atingerea temperaturii setate cu 14% mai rapid decat un aparat de aer conditionat obisnuit. Aceasta inseamna ca camera va fi incalzita mai rapid si mai eficient, in special in perioadele reci ale anului sau atunci cand este necesara o incalzire rapida a camerei.


  Modul Economic

  Modul economic
  Modul Economic al aparatelor de aer conditionat Daikin Perfera este un companion inteligent pentru mediul inconjurator si pentru buzunarul tau. Daca vrei sa economisesti energie si costuri, acest mod inovator iti ofera o solutie eficienta fara a compromite performanta. Cu un consum optimizat de energie, aparatul de aer conditionat Daikin iti ofera un mediu confortabil intr-un mod ecologic si econom.


  Senzor detectare miscare

  Senzor de detectare a miscarii pe 2 zone

  Aerul conditionat Daikin Perfera Bluevolution este dotat cu un senzor de detectare a miscarii pe doua zone, ceea ce inseamna ca jetul de aer va fi directionat intr-o zona diferita de cea in care se afla persoana in acel moment. Astfel, veti beneficia de un confort termic optim, chiar si in cazul in care va aflati intr-o camera mare sau aglomerata.In plus, daca senzorul nu detecteaza nicio persoana in camera, unitatea va trece automat la setarea de eficienta energetica, reducand astfel consumul de energie electrica si economisindu-va bani la factura de utilitati. Cu ajutorul acestei caracteristici, veti putea beneficia de un aer conditionat Daikin Perfera cu performante exceptionale si cu un consum redus de energie electrica.


  Stand by

  Economisire de energie in modul standby
  Aceasta functie eficienta de economisire a energiei asigura ca aparatul de aer conditionat utilizeaza doar cantitatea minima de energie necesara pentru a mentine functiile esentiale in modul de asteptare. Astfel, chiar si atunci cand aparatul de aer conditionat nu este in functiune activa, acesta consuma o cantitate redusa de energie, contribuind la reducerea consumului total de energie al aparatului si la economisirea resurselor.


  Modul de noapte

  Modul de noapte
  In modul de noapte, aparatul de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU va ajusta temperatura in modul treptat, asigurand un climat optim pentru somn. De exemplu, pe timpul noptii, cand corpul uman are tendinta de a se raci, aparatul de aer conditionat va reduce treptat temperatura in camera, creand un mediu racoros si confortabil pentru somnul odihnitor.

  Aceasta functie este ideala pentru utilizatorii care doresc sa beneficieze de un somn confortabil si sanatos, fara a trebui sa se trezeasca pentru a ajusta manual temperatura in timpul noptii. Modul somn confortabil al aparatului de aer conditionat Daikin asigura un climat optim pentru somn si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante in timpul odihnei nocturne.


  Numai ventilator

  Numai ventilator
  Unitatea interna Perfera FTXM-R absoarbe aerul din camera, il trece prin filtrele sale pentru a-l purifica si il sufla inapoi in incapere. Aparatul poate sa functioneze independent in acest mod fara a raci sau incalzi aerul. Modul de ventilatie este perfect pentru sezonul cald.


  Mod Confort

  Modul Confort
  Prin utilizarea Modului Confort, aparatul de aer conditionat Daikin FTXM25R RXM25R9 ofera o climatizare echilibrata si confortabila, asigurand ca fluxul de aer nu este resimtit direct de persoanele prezente in camera, si astfel, creand un mediu placut si fara disconfort. Aceasta caracteristica contribuie la crearea unui mediu de trai sau de lucru confortabil si agreabil, oferind o experienta de climatizare optima in orice moment al anului.


  Icon Mod Putere

  Modul Putere
  Atunci cand modul Putere este activat, aparatul de aer conditionat Daikin functioneaza la o capacitate mai mare pentru a racori sau incalzi rapid camera, indiferent de diferenta de temperatura dintre temperatura setata si temperatura actuala din camera. Astfel, utilizatorii pot beneficia rapid de un mediu confortabil in camera lor, chiar si in cazul in care temperatura din camera este semnificativ mai ridicata sau mai scazuta.


  Comutare automata

  Comutare automata intre racire si incalzire
  Functia de comutare automata intre racire si incalzire a aparatului de aer conditionat Daikin permite aparatului sa aleaga automat intre modurile de incalzire si racire in functie de temperatura setata de utilizator si temperatura actuala din camera.

  Atunci cand utilizatorul seteaza o temperatura dorita, aparatul de aer conditionat va selecta automat intre modurile de incalzire si racire, in functie de care dintre ele este necesar pentru a atinge rapid temperatura setata. De exemplu, daca temperatura setata este mai ridicata decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de incalzire pentru a ridica temperatura camerei la nivelul dorit. In schimb, daca temperatura setata este mai scazuta decat temperatura actuala din camera, aparatul de aer conditionat va comuta automat la modul de racire pentru a scadea temperatura camerei la nivelul dorit.


  Functionare silentioasa UI

  Functionare silentioasa a unitatii interioare
  Functia de functionare silentioasa a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat Daikin Perfera 9000 BTU permite reducerea nivelului de zgomot generat de unitatea interioara cu pana la 3 dB (A). Aceasta inseamna ca aparatul de aer conditionat functioneaza mai discret, oferind un mediu mai linistit si confortabil in camera.

  Reducerea nivelului de zgomot al unitatii interioare poate fi deosebit de utila in timpul somnului, in incaperi de dormit, in sali de lectura sau in orice alt spatiu unde se doreste o functionare discreta a aparatului de aer conditionat. Astfel, utilizatorii pot beneficia de confort termic fara a fi deranjati de nivelul de zgomot generat de aparatul de aer conditionat.


  Functionare silentioasa UE

  Functionare silentioasa a unitatii exterioare
  Aparatul de aer conditionat Daikin dispune de o functie speciala de functionare silentioasa a unitatii exterioare. Aceasta functie reduce nivelul de zgomot emis de unitatea exterioara cu 3 dB (A), asigurand un mediu mai linistit si confortabil in jurul locatiei unitatii.


  Jet aer 3D

  Jet de aer 3D
  Experimentati confortul suprem in oricare colt al incaperii dvs. datorita functiei avansate de Flux de aer 3D a aparatului de aer conditionat Daikin Perfera. Aceasta caracteristica inovatoare combina miscarea automata pe verticala si orizontala a clapetelor pentru a asigura distribuirea optima a unui flux de aer cald sau rece in fiecare colt al incaperii dvs.

  Cu functia de Flux de aer 3D a aparatului de aer conditionat, aveti controlul total asupra distributiei aerului in incapere, pentru a va asigura ca temperatura dorita ajunge in fiecare colt al camerei, oferindu-va un confort suprem si o experienta de climatizare de top.


  Oscilare automata

  Oscilare verticala automata verticala
  Clapetele aparatului de aer conditionat se misca in mod automat in sus si in jos, distribuind aerul in intreaga incapere intr-un mod uniform. Aceasta previne formarea de zone reci sau calde in camera si asigura o climatizare echilibrata.

  Oscilarea automata verticala a clapetelor este conceputa pentru a asigura acoperirea completa a incaperii, indiferent de dimensiunea acesteia. Astfel, aerul cald sau rece este distribuit in mod uniform in toate colturile camerei, asigurand un climat confortabil in orice zona a incaperii.


  Oscilare automata

  Oscilare orizontala automata
  Prin utilizarea oscilatiei automate orizontala a clapetelor, aparatul de aer conditionat Daikin garanteaza o distributie uniforma a aerului si a temperaturii in intreaga incapere, asigurand astfel un confort optim pentru toti ocupantii camerei.


  Turatie automata

  Viteză automata a ventilatorului
  Functia de "Viteză automata a ventilatorului" selecteaza automat viteza necesara a ventilatorului pentru a ajunge la temperatura setata sau pentru a mentine temperatura dorita, fara a fi necesara interventia manuala. Aceasta asigura un confort termic optim, cu consum redus de energie.


  5 trepte turatie

  Trepte viteza ventilator (5 trepte)
  Caracteristica "Treptele viteza ventilatorului" ofera utilizatorului posibilitatea de a selecta pana la 5 trepte de viteza ale ventilatorului. Aceasta functie asigura un control precis al fluxului de aer si permite utilizatorului sa ajusteze nivelul de confort in functie de preferinte.


  Programul uscare

  Programul uscare
  Programul de uscare integrat in gama Perfera de 9000 BTU reduce nivelul de umiditate din incapere fara a afecta temperatura. Aceasta functie este utila in special in zone cu umiditate ridicata, precum baia sau bucataria, unde poate fi dificil sa mentii un nivel optim de umiditate. Prin activarea acestei functii, unitatea de aer conditionat va extrage umiditatea din aerul din incapere, reducand nivelul de umezeala si evitand astfel formarea de condens pe pereti sau ferestre. In plus, programul de uscare ajuta la prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a altor bacterii care pot afecta calitatea aerului din incapere. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care isi doresc un aer mai curat si un mediu de viata sanatos.


  Filtru Streamer

  Flash Streamer
  Tehnologia Flash Streamer de la Daikin este o tehnologie brevetata de purificare a aerului ce utilizeaza descarcari de plasma pentru a descompune virusurile, bacteriile, alergenii, mirosurile neplacute si alte impuritati din aer in atomi si molecule de apa.

  Aceasta tehnologie avansata de purificare a aerului utilizeaza descarcari de plasma pentru a crea un camp de dezinfectie in aerul care trece prin unitatea de aer conditionat Daikin Perfera. Descarcarile de plasma genereaza o serie de molecule reactive, cum ar fi radicalii de oxigen si hidroxil, care reactioneaza cu impuritatile din aer, cum ar fi virusurile, bacteriile si alergenii, descompunandu-le in atomi si molecule de apa. Aceasta elimina sau inactiveaza aceste impuritati, facand aerul mai curat si mai sanatos pentru respiratie.


  Filtru Daikin

  Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare
  Filtrul fotocatalitic din apatit de titan ajuta la igienizarea si purificarea aerului din locuinta. Absoarbe bacteriile, virusurile si substantele nocive si le dizolva in apa si dioxid de carbon. Cu totii ne confruntam cu problema mirosurilor neplacute mai ales cele provenite de la gatit ori fum. Filtrul deodorizant elimina mirosurile si sufla jetul de aer curat inapoi in incapere.

  Daikin Sensira 7000 BTU

  Filtru aer

  Filtru aer
  Filtrele de aer utilizate in unitatile de aer conditionat Daikin Perfera au rolul de a captura si retine particulele de praf si alte impuritati din aerul interior, asigurand astfel un aer curat in interiorul camerei.


  Programator saptamanal

  Programator saptamanal
  Cu ajutorul programatorului saptamanal, puteti seta temperatura dorita si momentul in care doriti ca aparatul de aer conditionat sa inceapa sa functioneze. Acesta poate fi setat sa actioneze la momente specifice, cum ar fi dimineata inainte de a va trezi sau seara inainte de a merge la culcare.


  Program 24 ore

  Programator pentru 24 de ore
  Poate fi setat pentru a porni functionarea oricand în timpul unei perioade de 24 de ore.


  Telecomanda Perfera

  Telecomanda
  Telecomanda permite utilizatorilor sa controleze aparatul de aer conditionat Daikin Perfera de la distanta, prin intermediul tehnologiei cu infrarosu. Telecomanda poate fi utilizata pentru a porni sau opri aparatul, pentru a regla temperatura si viteza ventilatorului, pentru a schimba modul de functionare si multe altele, oferind o experienta confortabila si usoara utilizatorilor.


  Repornire automata

  Repornire automata
  Functia de "Repornire automata" asigura ca, dupa o cadere de tensiune, unitatea se va reporni automat cu setarile originale. Aceasta elimina necesitatea interventiei manuale si asigura ca aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze in mod eficient si convenabil.


  Auto-diagnoza

  Auto-diagnoza
  Functia de auto-diagnoza detecteaza automat orice probleme in functionarea sistemului de aer conditionat si afiseaza un cod de eroare pe display-ul unitatii interioare, pentru a simplifica intretinerea si identificarea rapida a problemelor. Aceasta ajuta la prevenirea eventualelor avarii majore si reduce costurile de intretinere pe termen lung.


  Multi split

  Aplicatii multi model
  Pana la 5 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate exterioara, chiar daca au capacitati diferite. Toate unitatile interioare pot fi actionate individual in cadrul aceluiasi mod de incalzire sau racire.

  *Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

  Caracteristici generale
  Tehnologie Wi-FiDa
  Capacitate generala [BTU/h]9000
  Suprafata [m²]14 ~ 22
  Capacitate racire [kW]1.3 / 2.5 / 3.2
  Capacitate racire [BTU/h]4435 / 6824 / 8871
  Capacitate incalzire [kW]1.3 / 2.8 / 4.7
  Capacitate incalzire [BTU/h]4435 / 8530 / 11942
  Kit de instalareNu
  Garantie5 / 3 ani*
  Unitate interioara
  Culoare carcasaAlb
  Filtru de aerFiltru praf lavabil;Flash Streamer;Filtru particule argint;Filtru deodorizant cu apatit de Titan
  Cod unitatea interioaraFTXM25R
  Nivel de zgomot [dBA]19 / 25 / 33 / 41
  Dimensiuni LxHxA [mm]778 x 295 x 272
  Greutate neta [kg]10
  Unitate exterioara
  Interval de functionare racire [°CDB]-10 ~ 50
  Interval de functionare incalzire [°CDB]-20 ~ 24
  Cod unitatea exterioaraRXM25R9
  Nivel de zgomot [dBA]46
  Dimensiuni LxHxA [mm]840 x 552 x 350
  Greutate neta [kg]32
  CompresorInverter
  RefrigerantR-32
  Eficienta
  SEER8.65
  SCOP5.10
  Clasa energetica racireA+++
  Clasa energetica incalzireA+++
  Consum anual de energie racire [kWh]101
  Consum anual de energie incalzire [kWh]659
  Date electrice
  Alimentare electrica [V/Faza/Hz]230/1/50
  Altele
  MontajLa cerere
  Taxa verdeinclusa in pret

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie