Meniu
Cosul de cumparaturi

Montaj ventilatoare

MONTAJ VENTILATOARE

IN FUNCTIE DE LUCRAREA DUMNEAVOASTRA AVETI POSIBILITATEA SA BENEFICIATI IN MOD GRATUIT DE CONSULTANTA (INCLUSIV VIZIONAREA SPATIULUI) DIN PARTEA UNUI INGINER SPECIALIST, IN VEDEREA SFATUIRII SI STABILIRII EXACTE A SOLUTIEI NECESARE.

Pentru solutiile clasice aveti ca variante:

 1. Ventilatoare casnice, avand diametre cuprinse intre DN100 si DN150
  COST MONTAJ 150 LEI, TVA inclus
  (montarea accesoriilor partii de automatizare: clapete, grile actionate electric, comutatoare sau potentiometre de reglaj nu sunt incluse). Pentru o oferta completa va rugam sa va adresati unui reprezentant SC Prompt Service Clima SRL.
 2. Ventilatoare semi-profesionale (ex: de tubulatura, centrifugale pana in debite de 1000 mc/h) COST MONTAJ 250 lei, TVA inclus
  (montarea accesoriilor partii de automatizare: clapete, grile actionate electric, comutatoare sau potentiometre de reglaj nu sunt incluse. De asemenea, nu sunt incluse elemente de prindere/suporti).
 3. Ventilatoare industriale – Solicitati vizita unui reprezentant SC Prompt Service Clima SRL in vederea intocmirii necesarului - oferta.
  Bransamentul electric trebuie asigurat de catre beneficiar sau poate fi asigurat de catre SC Prompt Service Clima SRL de la tabloul electric al beneficiarului, implicand un cost special.

In cadrul serviciului de montaj se realizeaza operatiile:

 1. deplasarea unei echipe de montaj – zona acoperita: Bucuresti si Ilfov
 2. strapungerea peretelui in vederea realizarii montajului (nu se efectueaza strapungeri in grinzi si stalpi de sustinere de beton)
 3. pozitionarea si fixarea ventilatorului
 4. racordarea ventilatorului la alimentarea asigurata de beneficiar si a sistemului de pornit/oprit.

- Serviciu oferit pentru Bucuresti si Ilfov -

Toate lucrarile executate de catre SC Prompt Service Clima SRL beneficiaza de GARANTIE.

Logo Prompt Service Clima
office@prompt-service.ro
Telefon: 0212.600.600;
Mobil: 0725.22.32.38;
Fax: 021.316.77.37;